Életvezetés

Bakator Péter
Életvezetés

SZELLEMISÉG
Az életvezetési beszélgetés nem irányító, hanem elfogadó, osztatlan figyelemmel támogató. Nem én hozok meg döntéseket helyetted, hanem ott vagyok, hogy támogassalak téged abban, hogy meghozd a saját, belső megérzéseiden és bölcsességeden alapuló helyes döntéseidet. A választ keresőket pedig abban segítem, hogy azokat saját maguk találják meg. A saját útjukat, a saját tempójukban.


TÁMOGATÁS
Támogató partner leszek az önismeret, fejlődés és a változás útján, a boldog élet felé.

 • Elfogadás, megértés, támogatás.
  Szükséged van együttérző meghallgatásra, lelki támogatásra, lendületre, bátorításra, ahol lehetőséged van önfeltárásra, őszinte kitárulkozásra, és ítélkezés megszégyenítés nélkül beszélhetsz a személyes problémáidról és érzéseidről.
  Keress bizalommal!
 • Másik szempont.
  Felismerések együtt. Egy őszinte beszélgetés során kibogozzuk, hogy tulajdonképpen mi, miért történik veled. Így közöttünk megmutatkozhat az igazság.
 • Tudatos Önismeret.
  Az életed élni és nem túlélni kell. Személyes, szép, tartalmas és boldog pedig úgy lehet, ha tudatos és jelen vagy. Az élet folyamatos változásból áll, ha ezt elfogadod, akkor már készen várod a változást.

KERESS BÁTRAN!
Jelentkezz térítésmentes konzultációra, elérhetőségeim egyikén, hogy átbeszélhessük miben támogathatlak. Fontos felismerni, ha a feladat lassan már túlmutat rajtad és bátran külső segítséget kérni.
(A konzultáció térítésmentes, kötetlen és kötelezettség vállalás nélküli, tájékozódó jellegű beszélgetés, melynek célja a lehetőségek tisztázása és egymás megismerése. A konzultáció hossza ~10 perc.)


INSPIRÁCIÓ
Sokat köszönhetek mentoraimnak, mestereimnek, tanításoknak. Segítettek megtalálni saját utam. Biztattak, legyek segítő, hogy akinek már csak támogatásra van szüksége, boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen. Ezt a több évtizedes tanulást most a te szolgálatodba állítjuk!

Feldmár András
magyar-kanadai pszichoterapeuta
“Engem nem lehet megjavítani. Olyan nincs! Senki sem tudja, milyen egy jó Feldmár András.”
“A szavakat lehet arra használni, hogy eltávolítsanak minket a valóságtól, és a szavakat lehet arra használni, hogy megközelítsük a segítségükkel a valóságot. De a valóság soha sem az, amit ki tudunk mondani.”

Csikszentmihályi Mihály
magyar-amerikai pszichológus
Flow elmélet. Amikor a feladat komplexitása és a talentum pontosan találkozik. Ha valami ennél nehezebb, ott szorongás jelenik meg, ami ennél könnyebb, az unalmas. A flow mellékhatása a boldogság. A boldogságot nem lehet elérni, nem lehet célként kitűzni, de ha úgy éled az életed, hogy flow-ban vagy, akkor boldog vagy.

Csong An Szunim
zen mester, apát
Eredeti Fény Zen Közösség és Templom, Mindennapi zen, Dharma-beszédek, Elvonulások, Kóanok.
“Most a zen tanítás a mindennapi életről szól, és a mindennapi élet részét képezi a zen meditációs ülés, és a nem mozduló tudat gyakorlása is.
Tedd félre pillanatról pillanatra a véleményed, haladd meg a tapasztalataid és ne engedd, hogy a külső helyzet uralkodjon rajtad. Tartsd meg a tiszta tudatot valamint irányvételt, és amikor teszel valamit, akkor csak tedd. Ez a mindennapi zen.”

Sólyomfi-Nagy Zoltán
Néprajzkutató, kulturális antropológus, tanító, költő
Szerves világkép, a természet körforgásának törvényei, az ehhez kapcsolódó Évkör ünnepeinek eredendő jelentése, gyógyulás és gyógyítás, közösség, szertartások.

Laár András
Humorista, énekes, költő, spirituális gondolkodó, buddhista pap
Polihisztor, sokoldalúan művelt tehetség, aki több különböző területen is széles körű ismerettel rendelkezik. Ismereteit közérthető, gyakorlatias és humoros kommunikációval adja át hallgatóságának a nyugodt, derűs, egészséges szellemi, lelki állapot eléréséért.

Holisztika
A szemlélet alapján nem csak a tüneteket, hanem a hozzám forduló általános fizikai és pszichés állapotát, környezetét, kapcsolatait, együttműködésnek, együttélésnek feladatait is figyelembe vesszük.

Magyar nyelv
A valóság nyelve.
“Az emberi gondolatok, érzelmek közvetítésére szolgáló nyelvek közül, egy kevéssé ismert nyelv, a Magyar az, amelyet a legkifejezőbbnek tartok”
Giuseppe Gasparo Mezzofanti bíboros – 1817, ötvennyolc nyelven írt, és százhárom nyelven értett és beszélt.

Sámánizmus, Tátos
Egy vagyok éggel és földdel benne és rajta minden létezővel. Minden a rokonom.
A földi lét célja a megtapasztalás amit szellemként nem tudunk megélni. Ilyenek például az ízek, az illatok, a színek, az érzelmi állapotok megélése és megértése.

Tengrizmus
A szerves természet világrendjét követő hit.

Buddhizmus
A nemes nyolcrétű ösvény középút a szélsőséges kényelem és a szélsőséges nélkülözés között.
Helyes felismerés, helyes elhatározás, helyes beszéd, helyes tettek, helyes életvezetés, helyes gyakorlás, helyes elmélkedés, helyes elmélyedés.