Fotós képzés

Konzultáció

Aki fényképezőgépet birtokol, lehetőséget birtokol! Lehetőséget a fotográfia, egy izgalmas, új világ felfedezésére.

Végre megvan a fényképezőgéped, vagy vásárlás előtt állsz? Hogyan tovább? Átlendítünk a kezdeti bizonytalanságokon és évtizedes szakmai tapasztalattal válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

Vezető fotósunk Bakator Péter fotográfus, fotóművész. A konzultáció ára: 5.000Ft /óra.
Egyeztessünk időpontot!

Magánóra

„Nem lehet megtanítani a fotográfiát. A fotográfia nyelvén való önkifejezésben lehet utat mutatni, de beszélned rajta Neked kell.”

Azoknak szól, akik szeretnék megérteni a fotográfia elméletét és készségszinten elsajátítani gyakorlatát, személye szabottan. Így az oktatás a Te ritmusodban zajlik.

A magánóra ára: 10.000Ft /óra, minden további megkezdett félóra 5.000Ft.
Egyeztessünk időpontot!

Csoportos képzés

“A tradicionális fotográfiai érték a technika folyamatos és egyre gyorsuló változása ellenére megőrizendő. Sőt, a vizualitás nyelven való kommunikációt a képalkotó eljárások fejlődése csak segíti, színesíti. A fotográfus feladata, továbbra is az maradt, hogy a fotográfia nyelvi eszközeivel kommunikáljon.

Fény Nyelvtan Csoport– alap összefüggések

Azoknak a kezdőknek ajánljuk akik a hétköznapokban szeretnének tudatosan, szebb fotókat készíteni.

Témakörök:
A fotográfia elmélete, alapfogalmai / A fényképezőgép alap felépítése, kezelése, alapbeállításai / Automata, félautomata, manuális beállítások / A mélységélesség /
Komponálási alapok / A fény tulajdonságai / Mitől jó egy fotó?

A Fény nyelvtan kurzus ára 20.000Ft.
Hossza: 5 óra


Írás fénnyel csoport – átfogó tudás

Azoknak ajánljuk akik már elvégezték a Fény nyelvtan – alap összefüggések oktatást így a legalapvetőbb fogalmakkal tisztában vannak, értik azokat és szeretnének elmélyíteni fotográfiai tudásukat. Céljuk, hogy szakmailag felkészült alkalmazott fotográfusok vagy tudatosan önkifejező fotóművészek legyenek.

Saját képek elemzése, speciális kérdések, személyes tanácsok? A kurzust követően közösen egyeztetett időpontban egy órás személyes konzultáció lehetőségével élhet minden tanuló.

Témakörök:
Fotográfiai értékrendek / Fotográfiai értékrendek / Mit, hogyan, miért módszer / A fényképezőgép típusok, felépítésük, működésük / A fény útja / Expozíció szentháromság (rekesz, záridő, ISO) és tulajdonságaik / Fényképező módok automatától a teljes manualitásig / Dinamikatartomány / Expozíció kompenzáció / Fénymérés / Élességállítás / Mélységélesség / Színhőmérséklet / Fehéregyensúly / Kompozíció / Képfájl formátumok / A hisztogram használata / A fény tulajdonságai / Objektív típusok, tulajdonságuk / Szűrők / Vakuhasználat / Állványhasználat

Írás fénnyel INTENZÍV kurzus: szombati és vasárnapi napokon 9:00-17:00-ig
Írás fénnyel ALAP kurzus: hétköznapokon 4×4 óra
Írás fénnyel kurzus ára: 80.000 Ft


Fényköltészet csoport – részletek szépsége

Elmélyülés speciális fotográfiai szakterületekben.
Tanfolyamainkért látogass el Fotós workshopok oldalunkra vagy kövesd facebook oldalunkat.

Aktuális időpontokról facebook oldalunkon tudsz tájékozódni illetve e-mailben is kérhetsz információt.
Vezető fotósunk Bakator Péter fotográfus, fotóművész.