Esküvő – Jegyes

A nagy nap, ami minden szerelmes pár életében meghatározó. A nap, amikor egybekötitek életeteket és közösen indultok el egy új úton. Legyen szó kreatív fotózásról vagy rendhagyó egyedi szertartásról csak rólatok szól, ahogyan terveztétek.
Az esküvői fotós, a nagy napon a készülődéstől (sminkes, fodrász), polgári, egyházi szertartáson át a lakodalom minden feledhetetlen pillanatáig elkísér. Mindig veletek, mégis észrevétlenül, a háttérben maradva, de minden meghatározó pillanatra, tekintetre, mosolyra figyelve.

Az esküvői fotó egy varázslatos lehetőség, hiszen megörökít olyan apró részleteket, amit a pillanat hevében talán észre sem vettetek. Az esküvői fotókat, a Ti nagy napotokról, évekkel később is meghatódva nézegethetitek. Visszaemlékezve azokra sztorikra, amik a képek mögött rejlenek.

Jegyes fotózáskor felmerülhet rengeteg kérdés, hiszen a legtöbb párnak ez az első „profi” fotózása. De nektek csak egymással kell foglalkoznotok, hiszen a legjobb képek elkapott pillanatok. A fotózás során baráti hangulat alakul ki, szóval a végére észre sem veszitek majd, hogy fotózok és hamar rájöttök: nagyon jó szórakozás egy jegyes fotózás.

Ha Ti is szeretnétek megörökíteni a nagy napotokat, szerelmeteket akkor a legjobb helyen jártok!