Párkapcsolati kommunikáció

Párkapcsolati kommunikáció
Megérteni egymást

KAPCSOLAT KEZDETE
Kapcsolatotok elején a helyes kommunikáció az egyik legfontosabb építőeleme közös kapcsolatotoknak. Megérteni, amit egy ember mond a vele való kapcsolatod alapja. A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz pedig elengedhetetlen.

Fontos tisztában lennetek többek között mindazzal, párotok és ti miket hoztatok magatokkal múltatokból, kivé váltatok általuk és milyen sérelmeitek, beidegződéseitek, érzékeny pontjaitok, nyelvi torzulásaitok vannak.

A Gaia Harmony párkapcsolati kommunikáció tréning remek alapot teremt, egy hosszú és boldog párkapcsolatnak.

Újra egy nyelvet beszélni.
Ha már régebb óta együtt vagytok, de valami félrement…

KAPCSOLATBAN
Mi lehet az oka, hogy a kapcsolatotok elején elég volt csak suttogni, esetleg szó nélkül is megértettétek egymást? Ma meg hiába mondjátok el ezerszer meg ezerszer ugyanazt nem értitek egymást, mintha teljesen más nyelvet beszélnétek.

Legtöbbször szinte lehetetlen helyrehozni a kommunikációt két ember között, akik nem értik meg egymást, hiszen éppen azzal van a probléma, amivel meg lehetne oldani.

A Gaia Harmony Párkapcsolati Kommunikáció tréning segít, hogy újra egy nyelvet beszéljetek.
Kommunikációs segítőként jelen leszek és segítek felismerni, hol csúszik el az információ és mit lehet tenni, hogy ismét érthető legyen. Milyen feladatok várnak rátok, hogy újra egy hullámhosszra kerüljetek?

Kezdjünk bele! Tegyünk érte, hogy újra kiegyensúlyozott és felhőtlenül boldog legyen a párkapcsolatotok.

Utálattal együtt – Szeretetben külön
Válás közben és után is helyes kommunikáció.

KAPCSOLAT VÉGÉN
Ha kapcsolatotok már “menthetetlen” nem törvényszerű utálattal ordibálva, “sárdobálással” elválnia utatoknak. Természetesen nem kell mindenáron együtt maradni, napi feszültségben, bántások között. Azonban, ha gyermekeitek is vannak, vagy tisztelitek az együtt töltött éveket, akkor nagyon fontos, hogy tudjatok korrekten kommunikálni egymással. Lehet, hogy ez most elképzelhetetlen, de akár még szeretettel is.

A Gaia Harmony Párkapcsolati Kommunikáció tréning segít, hogy megőrizzétek méltóságotok váláskor, nehéz helyzetekben és kapcsolatotok tiszteletteli maradhasson.