Kismama – Baba

Az áldott állapot az egyik legcsodálatosabb élethelyzet, amit egy nő átélhet. Ezt az időszakot érdemes megörökíteni egy kismama fotózáson, hiszen a pocakos hónapokat a szülés után már nehéz visszaidézni. Kismama fotózással egy gyönyörű fotó sorozat készül, ami segít örökre megtartani a gyermekáldás szépségének gyorsan elillanó pillanatait.

Első gyermekes szülő vagy? Esetleg még nem készült profi sorozat rólatok? A baba fotózás garantáltan számtalan, felejthetetlen élményt és meglepetést tartogat. De mindenek előtt a legfontosabb, hogy mindig a kicsi igényeihez alakítsuk a baba fotózást.

Igazából minden kornak megvan a maga fotózható szépsége:
Mire észbe kapnál, már hazaviszed, pelenkázod, fürdeted, rád néz és bájosan mosolyog, hasra fordul, felül, fogakat növeszt, kúszik, mászik, kacag, szülinapja van, feláll, elindul, csodálkozik, nevet, újra szülinapja van, megszólal, bilire ül, kérdez, magyaráz, megint szülinapja van, oviba megy, iskolás lesz, leckét írtok, szerelmes és csak hébe-hóba látod.

Ha Te is gondolkodtál már a kismama fotózáson, szeretnél saját baba fotó sorozatot ezekről a csodálatos pillanatokról, akkor a legjobb helyen jársz!

Átadás
Teljes méretű valamint internetre optimalizált fotók is
Felhő szolgáltatásból korlátozott ideig letölthetően
Minden átadott fotó utómunkázott

További részletek megrendelést követő egyeztetés alapján.