Házasságfelkészítő

Házasságfelkészítő
Hosszú, boldog, őszinte párkapcsolat

Az esküvő megszervezése, lebonyolítása és a nagy nap még nem házasélet csak a kezdete.
Készüljünk tudatosan a nagy nap utáni közös életre!

A Gaia Harmony házasságfelkészítőt nektek ajánlom, ha szeretnének hosszú, boldog, őszinte párkapcsolatban élni, valamint, ha szeretnétek hosszú távra összekötni életeteket. Tehát nem csak házasulandó pároknak. Azok számára is hasznos, akik házasság nélkül szeretnének, hosszabb távra elköteleződni, boldogan együtt élni.

“Legyünk mi ketten egyek és az az egy legyek én.”
Feldmár András

Ha a kapcsolatára valaki így tekint az legtöbbször nem lesz őszinte, hosszú életű.
Fontos figyelembe venni a MI kialakulását, alakulását. A MI mindig több mint az Én meg Te számszaki összege. Persze csak ha egyáltalán engedjük létrejönni.
Lépjünk túl a TE és ÉN alapeszméjén egy szeretetteljes MI létrejöttéhez.

Egy másik ember számunkra, elképzelhetetlenül más.

Egy másik ember annyira más, hogy teljesen soha nem tudod megismerni, megérteni. Ezt felismerve el lehet indulni az elégséges megismerés, elfogadás felé.

Együtt élni, a folyamatos változással is.

Az emberi test sejtjeinek jelentős része 7-10 évente teljesen kicserélődik. Az évek alatt átélt események hatására pedig gondolkodásunk, világképünk változik. Ha tehát beleszeretsz valakibe, aztán igent mondasz neki a nagy napon az arra az emberre vonatkozott ott az oltárnál. De 15-20 év múltán már egy többszörösen más személy van melletted. Akkor hogy is van ez az örökkön-örökké fogadalom?
A legfontosabb, hogy elfogadjátok egymást a közös úton. Természetesen figyelemmel, türelemmel, toleranciával és persze önismerettel, tudatossággal.
Ebben tud a Gaia Harmony házasságfelkészítő segíteni nektek.

Segítséget kérni! Még ma!

Ha már tart egy ideje a kapcsolatotok, de veszélyben érzitek, esetleg megrekedt egy bizonyos szinten ahonnan nem tudtok kimozdulni. Fontos mihamarabb felismerni, ha a feladat lassan már túlmutat rajtatok és bátran külső segítséget kérni. Még ma!

Mikkel érdemes foglalkozni?
Szeretetnyelvek, közös nyelvhasználat, egyéni és közös életcélok, értékrendetek közös pontjai, jövőkép, önismeret és társismeret, harmonikus kommunikáció, konfliktuskezelés, határok, anya-apa minta, transzgenerációs feladatok, saját és párod szüleinek helye, szerepe az új kapcsolatban, pénzkezelés, közös vagy saját kassza, felelősségvállalás, felnőtté válás, entrópia a párkapcsolatban, a MI alakulása, elfogadás.

Mitől lesz hosszan, jól működő egy párkapcsolat? Hogyan maradjatok meg, egy életen át boldogságban? Hol van a lány, nő, anya, fiú, férfi, apa szerepek helye? Hogyan maradjon fent a házasság, és mi is az igazán? Hogyan változzon, fejlődjön párkapcsolatunk velünk együtt?

A Gaia Harmony házasságfelkészítőn megkeressük a válaszaitokat.