SZÜLÉSRE BOCSÁTÓ ÜNNEP

Szülésre bocsátó ünnep – számodra

Minden ünnep különleges és egyedi, a te igényeidre, elképzeléseidre és vágyaidra szabva.

Szülésre Bocsátó Ünnep –  Csoportban

Várandós nők körében te is megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül az úton.

A Blessingway, vagyis a Szülésre Bocsátó Ünnep során, egy megtartó, biztonságot adó női körben erősítjük fel a kismamában a női, anyai minőséget. A szertartás után, a leendő édesanya erővel, női és anyai energiákkal, bátorsággal és szeretettel feltöltve léphet az anyaság útjára. Bár az utadon egyedül kell végig menned, de kísérőként melletted leszek és támogatlak, segítelek téged.

Szülésre Bocsátó Ünnep – Számodra


Ez az alkalom csak rólad és a kisbabádról szól. Minden ünnep különleges és egyedi, a te igényeidre, elképzeléseidre és vágyaidra szabva. Ez a te utad, én pedig támogatlak és segítelek abban, hogy az általad választott úton, biztonságban járhass.

A 36-37. hét körül érdemes megtartani az ünnepet, hiszen ekkor gondolataid nagy része már biztosan a szülés, az anyává válás körül forog.

Szeretettel ajánlom számodra ezt az ünnepet akkor is ha természetes szülésre, császárra vagy örökbefogadásra készülsz.

Ez a te történeted! Ünnepelhetünk kettesben vagy szeretteid, barátaid körében. A legfontosabb, hogy olyan személyeket hívj meg az ünnepedre, akik körében szeretve és biztonságban érzed magad.
Megtarthatjuk az otthonodban, egy számodra kedves helyen, de bérelhetünk is egy hangulatos, bensőséges termet.

Az esemény általában 2,5-3 óra hosszú.

A Szülésre Bocsátó Ünnep ára:
A saját díjazásom 50.000 Ft, amely tartalmazza az egyeztetéseket, a Szülésre Bocsátó Ünnep teljes körű szervezését, lebonyolítását, megtartását, kapcsolattartást a résztvevőkkel, dekorációs eszközöket, kellékeket.

Pluszban felmerülő költségek:
Élő virág, amellyel díszítjük a teret és virágkoszorút készítünk hajadba.
Terembérlés költsége, ha nem az otthonodban vagy a részvevők által biztosított helyszínen tartjuk.
Fotós, aki megörökíti anyaságba lépésed útját. Csodás és erőt adó érzés lesz a gyermekágyas időszakban visszatekintened, ezekre a szép emlékekre.

Akár babaváró ajándékba is kérheted/adhatod!

Szülésre Bocsátó Ünnep –  Csoportban

Várandós nők körében te is megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül az úton, te is képes vagy bejárni a saját utadat, szembenézni életed új szerepének a kihívásaival. Különböző gyakorlatok és szertartási elemek segítségével oldjuk a benned rejlő félelmeket, megerősítünk az anyaság megélésében. Hitet és bátorságot kaphatsz, hogy bízz a testedben, amely képes lesz életet adni kisbabádnak, bízz önmagadban, aki jó édesanyja lesz gyermekének.
Szeretettel ajánlom számodra ezt az ünnepet akkor is ha természetes szülésre, császárra vagy örökbefogadásra készülsz.
Az esemény általában 2- 2,5-óra hosszú.

Akár babaváró ajándékba is kérheted/adhatod!

Aktuális időpontokról facebook oldalunkon illetve bejelentkező felületünkön is tájékozódhatsz.

A foglalkozást tartja:
Bakatorné Bencsik Erika

Sziasztok! Erika vagyok, gyermek, nő, feleség, anya.

Képesítéseim:
Női jóga oktató, Kismama és baba-mama, Jógaoktató, Szétnyílt hasizom regeneráló tréner, Szülésfelkészítő, szüléskísérő és gyermekágyas dúla, Női körvezető, Szülésre bocsátó szertartás vezető, Ayurvédikus babamasszázs oktató, Gyermekjóga oktató, Jelnyelvi tolmács, Baba-és gyermekjelnyelvi oktató, Csoportos fitness instruktor.